1 Martie la Q-BO INK Tattoo Parlor la aniversarea de 1 an

Q-Bo TatooE prima data cand se intampla sa intru intr-un salon unde activitatea principala a celor de acolo e sa faca, sa creeze, sa inoveze si sa repare tatuaje. Da, pe scurt este vorba despre un salon de tatuaje. Si nu oricare, ci Q-BO INK Tatoo Parlor, situat in Iasi, in Galeriile Comerciale „Stefan cel Mare”. Invitatia a venit o data cu implinirea a un an de activitate, an in care peste 1500 de clienti le-au trecut pragul, sporindu-le increderea baietilor, ce fac din propria lor pasiune o arta, una vizuala extrem de placuta ochiului, arta regasita pe corpurile celor ce intr-o zi le-au fost clienti.

Tatoo Desi nu ma declar un fan inrait al tatuajelor, motiv pentru care pana in acest moment nici nu am unul, azi, la inceput de martie mi-a fost dat sa cunosc o parte din pasiunea unor oameni, dornici sa ne arate locul in care lucreaza si stilul pe care il abordeaza atunci cand vine vorba de tatuaje. De la intrebari de tot felul venite din partea celor invitati, pana la exemplificarea realizarii tatuajelor, pe corpurile catorva persoane dintre cele invitate, dornice sa plece cu o amintire de la Q-BO, evenimentul a fost unul ce cred ca a multumit pe toata lumea. Personal, am aprecita profesionalismul si devotamentul celor doi artisti ce tatueaza la acest salon, si anume Andrei Ciubota aka Q-Bo si Toma Andrei aka Boschet. Nu in ultimul rand trebuie amintit aici talentul si igiena ce se regasesc in salon, argumente ce cred practic ca ar convinge pe oricine isi doreste un tatuaj ca merita sa vina in Galeriile „Stefan cel Mare” pentru un tatuaj la Q-BO INK TATOO.

Q-BOAstfel raman cu o amintire frumoasa, traita la inceput de primavara, invatand lucruri noi despre ceea ce inseamna tatuajele, despre cat de tare dor (si din cate am obervat, nu-i chiar asa de dureros cum se spune) si despre cum unii oameni aleg sa faca zi de zi din pasiune o arta, una care in timp ajunge a fi executata ireprosabil, astfel incat produsul final este unul excelent.

Eu unul va recomand salonul de tatuaje Q-BO INK TATOO si va sfatuiesc pe toti cei care doriti sa va faceti un tatuaj, imbogatindu-va colectia, ori spargand gheata cu primul, sa veniti aici, deoarece nu o sa va para rau. Povestile auzite astazi si amabilitatea celor pe care i-am intalnit ma fac sa cred ca voi mai reveni cu siguranta la salonul Q-BO din Iasi.

5 thoughts on “1 Martie la Q-BO INK Tattoo Parlor la aniversarea de 1 an”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *