07Funerare.ro, dispeceratul unde gasiti cele mai bune firme de pompe funebre

Cand o persoana draga are nevoie de ajutorul tau, depui toate eforturile ca totul sa fie perfect. Daca un prieten sau cineva din familie este internat la spital, mergi destul de des in vizita, sa-l incurajezi, sa ii duci mancare buna, flori, bani si obiecte de igiena.

Te straduiesti ca tot ce alegi sa fie de cea mai buna calitate si oricat de ingrijorat ai fi, sa apari in fata persoanei respective plin de optimism.

Dar viata nu ne surade mereu si trebuie sa facem planuri, luand in calcul si finalul fericit si pe cel nefericit.

Moartea secera vieti in timpul pandemiei si in vremuri normale, iar tu trebuie sa stii la cine poti apela, sa iti indeplinesti datoria morala pe care o ai fata de cel apropiat pana la sfarsit.

O inmormantare este cea mai complexa ceremonie si in spatele ei sta multa munca pe care nu o pot face apartinatorii, care sufera de pe urma pierderii.

Astazi te informez ca pe site-ul 07Funerare.ro gasesti firme de servicii funerare de top, pe care nu le gasesti in alta parte.

Trebuie sa stii ce asteptari trebuie sa ai de la o astfel de firma ca in ziua inmormantarii sa stai cu frunte sus si sa poti privi in ochi pe oricine.

1. Programul non-stop este prima particularitate la care trebuie sa fii atent, cand alegi firma de pompe funebre. Probabil ca zambesti cand citesti aceste randuri, dar au fost apartinatori infricosati la gandul ca nu vor gasi o firma de pompe funebre, care sa ii ajute, fiindca decesul a survenit la miezul noptii sau intr-o perioada de sarbatoare. Tin minte ca a murit cineva pentru care am tot respectul din lume in perioada Pastelui si fiindca era pandemie am dorit sa trimit o coroana. Toate florariile erau inchise. Am incercat sa caut aranjamente funerarea la firmele de pompe funebre si am gasit deschis numai la cele de pe site-ul 07Funerare.ro.

2. Fostii clienti sa vorbesca la superlativ despre pregatirea personalului si onestitatea acestuia.

Despre 07Funerare si partenerii/colaboratorii sai se vorbeste mereu la superlativ.

3. Sa se ocupe de organizare de la A la Z, adica de la constatarea decesului si procurarea actelor necesare, pana la pregatirea decedatului, furnizarea hainelor, a sicriului, a crucii inscriptionate  si a prosoapelor si transportul funerar, oriunde in tara sau din afara tarii, in orice localitate din Romania.

Imbracamintea, incaltamintea, sicriul si accesoriile sa fie de calitate si la preturi rezonabile.

4. Imaginea decedatului in sicriu sa fie, in masura posibilitatii, imaginea din timpul vietii.

Firmele de pompe funebre de pe site-ul 07Funerare.ro sunt creatoare de arta la acest capitol.

Am avut un decedat in familie imbracat si machiat de profesionisti si pot spune ca in ciuda faptului ca defunctul a suferit mult, fiindca plamanii i-au fost inundati de lichid, parca zambea in sicriu si toata impacarea din univers se citea pe chipul sau. Toti cei care au venit sa il vada au spus ca niciodata nu a fost la fel de frumos.

5. Masinile care asigura transportul funerar sa fie curate, in stare perfecta de functionare, iar soferii politicosi si rabdatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *